Promocija Tvrtki

Danas potrošači redovito koriste internet za donošenje pametnijih odluka u kupnji. Prema istraživanjima 88% potrošača će napraviti online provjeru prije nego što se odluči za kupnju, a u toj njihovoj odluci najveći udio će imati reference koje prikaže Google pretraživanje i preporuke. Ovo se dokazalo kao efikasan način oglašavanja. 

Treba vam marketing prema ciljanim kupcima, optimiziran za tražilice, s biranim ključnim riječima i povratnim linkovima. I svega toga što više, i na način kako to Google razumije i voli.

Tvrtkama nudimo upis na 130 portala optimiziranih za tražilice, s biran ključnim riječima i povratnim linkovima. Na ovaj način dobivate efekt 130 poslovnica. Potrošačima pružate jasnu predodžbu o proizvodima i uslugama koje nudite a 130 portala radi za vas 24 sata dnevno 365 dana u godini kao vaš najvrjedniji i najodaniji zaposlenik. 

Primjer PR članka

Ovakva vrsta oglašavanja je koncipirana kao preporuka i mreža povjerenja. 130 drugih Internet stranica govori o vama, vašim proizvodima i uslugama i ima povratni link prema vašoj stranici. Time diže vrijednost vaše web stranice, bolje pozicionira vaše proizvode i usluge u tražilicama. Pomoću ovakve online prezentacije poslovanja vaša prodaja se širi i izvan vašeg ureda, mjesta, regije. Preporuke ostaju trajno na portalima što stvara veliki učinak. Svi portali su lokalno optimizirani za 130 gradova u Hrvatskoj. 

Kada klijenti koriste tražilicu za istraživanje proizvoda i usluga neka im tražilica isporučuje bogatiji popis web stranica na kojima se preporučuje upravo vas.

Profili vaše tvrtki na 130 portala izrađuju se prema vašoj želji. Profili uključuju tekst, slike, galerije, proizvode, kontakt podatke kao aktivne linkove, lokaciju na karti s mogućnošću navigacije, povratne linkove, ključne riječi. 

Tvrtke koje naruče objavu profila u paketu dobivaju i:

  • besplatnu objavu promotivnog članka svih 130 portala.
  • besplatnu 1 proizvoda
  • trajno besplatne izmjene profila
  • kreiranje ključnih riječi i povratnih linkova
  • obrada fotografija

Cijena upisa tvrtke na 130 portala je 200 EUR.

Medium VA