MI SMO TIM STRUČNJAKA KOJI PRUŽA USLUGU VIRTUALNE ASISTENCIJE

Za unaprijeđenje Vašeg poslovanja, prodaje, marketinga na način da Vam pružimo vanjsku profesionalnu uslugu koja ne troši vaše vrijeme, resurse i često strpljenje.

About Banner Iamge
man
KAKO RADIMO?

Mi smo virtualni asistenti specijalizirani za vođenje širokog segmenta poslovanja za tvrtke koje ne žele gubiti vrijeme i resurse.

Okupljamo stručnjake s iskustvom iz različitih područja.

Našu uslugu možete koristiti povremeno, prema potrebi, ili dugoročno.

+ 10
godina iskustva
+ 230
projakata
+ 75
klijenata
informiraj se 099 438 7757

Tko je virtualni asistent?

Virtualni asistent je poslovni asistent koji pruža online podršku tvrtkama.  Najčešće se radi o samozaposlenim osobama koje rade na daljinu.

Angažiran je kao vanjski suradnik koji obavlja širok spektar usluga ili je specijaliziran za određeno područje.

U današnje doba digitalizacije gotovo svi administrativni poslovi se mogu obaviti na daljinu, zahvaljujući raznim alatima koji omogućavaju virtualnom asistentu da se po potrebi, u bilo koje doba, spoji direktno na Vaše računalo ukoliko imate određeni software u kojem obavljate svakodnevno poslovanje..

Njihove usluge možete koristiti povremeno, prema potrebi, ili dugoročno. Korištenjem usluga virtualnog asistenta, poduzetnik je rasterećen od mnogobrojnih svakodnevnih zadataka u vođenju poslovanja te se može u potpunosti posvetiti aktivnostima core businessa.

Ovisno o razini znanja, vještina i iskustva virtualni asistenti mogu odraditi niz poslova koji su neophodni za svako poslovanje

ZAŠTO VIRTUALNI ASISTENT?

Prednosti angažmana virtualnog asistenta

Tvrtke troše preko 30% svog vremena na administrativne i druge radnje koje nisu njihov osnovni posao. Angažmanom virtualnog asistenta to vrijeme ćete bezbrižno posvetiti svome core businessu koji Vam donosi dobit.

Ne zauzimamo Vaš prostor, ne trošimo Vaše resurse. Ne morate voditi brigu o našem radnom vremenu, bolovanjima, porezu, doprinosima, osiguranjima, godišnjim odmorima.

Za razliku od Vaših zaposlenika mi ćemo raditi u vremenu koje Vam zatreba.

Naš tim je tim stručnjaka u svom području. Okupljamo širok krug suradnika i pružit ćemo vam uvijek profesionalnu uslugu.

Sve što radimo za Vas radimo po satu ili paušalno. 

image
image

Javite se za besplatno savjetovanje

KAKO POČETI?

Razgovarajmo o
vašim projektima

Besplatno se informirajte o benefitima i mogućnostima koje možemo dati Vašem poslovanju ili projektu.

E-mail: info@medium-va.hr
Telefon 099 438 7757