Toni Milun

Dosta ti je rada u uredu od devet do pet? Smatraš da možeš i znaš više od posla za koji si plaćen/a?

GoThrive platforma za virtualne asistente ima pravo rješenje za tebe!

Katarina Zubatović, vlasnica tvrtke Medium VA koja se bavi uslugama pružanja virtualne asistencije poduzetnicima, u partnerstvu s Tonijem Milunom, poznatim profesorom matematike i financijskim vlogerom i Katarinom Lovrenčić, diplomiranom psihologinjom i ekspertom za ljudske resurse, predstavlja radionicu: Virtualni asistent – kako postati i kako opstati?!

Posao virtualnog asistenta je savršen za sve one koji žele imati vlastiti biznis, fleksibilno radno vrijeme i savršeni balans između poslovnog i privatnog života. Sve što ti je potrebno za rad su laptop, dobra internet veza i tvoja znanja i vještine To znači da možeš raditi za svoje klijente dok ležiš uz bazen u svom omiljenom resortu na Baliju!

Koje poslove možeš raditi kao virtualni asistent?

Usluge koje možeš nuditi kao virtualni asistent su mnogobrojne, a sastoje se od vođenja administrativnih i uredskih poslova, koji nadalje mogu uključivati organizaciju elektroničke pošte, stvaranje sadržaja za internet stranicu, vođenje društvenih mreža, pisanje objava za medije, knjigovodstvene usluge, grafički dizajn i još puno toga.

Privlači te ova ideja pokretanja vlastitog biznisa, ali ne znaš otkud početi? Mi ćemo ti pokazati!

Upiši ovu radionicu i obećavamo da ćemo te naučiti svim vještinama koje su potrebne da ostvariš uspješnu karijeru virtualnog asistenta. Od toga kako se samozaposliti, kako pronaći idealne klijente, kako se koristiti s preko 50 virtualnih alata koji će ti olakšati svakodnevni rad i život te kako upravljati zarađenim novcem. Ova radionica će ti olakšati izazovne početke u poduzetništvu i dati će ti sva odgovore na pitanja s kojima ćeš se susresti na svom poduzetničkom putu.

Posao virtualnog asistenta možeš raditi i uz svoj redovni posao, honororano, dok u potpunosti ne zamijeniš svoj dohodak i stekneš financijsku sigurnost. 

Kao dodatni benefit, imaš 1 sat besplatnih konzultacija s virtualnom asistenticom Katarinom i dostupne predloške s kojima možeš odmah započeti s radom za klijente. Nakon završetka radionice dobiti ćeš potvrdu o sudjelovanju i dodati ćemo te u bazu virtualnih asistenata čije usluge nudi Medium VA.

Prijava je jednostavna i brza putem naše web stranice. Nakon prijave, dobit ćeš mail s detaljnim informacijama o daljnjim koracima.

Nemoj propustiti ovu priliku da uđeš u klub najboljih virtualnih asistenata u industriji. 

Prijavi se danas i napravi prvi korak prema karijeri kakvu zaslužuješ!